Tietoa Ticketistä

Verkkokauppoja on seuraavissa maissa:
Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi

Fyysisten myymälöiden määrä:
Ruotsissa 50 ja Norjassa 18 myymälää

Työntekijämäärä:
Ruotsissa 277 ja Norjassa 76

Tervetuloa Ticketiin – Pohjoismaiden suurimpaan matkatoimistoon!

Ticket on Pohjoismaiden suurin yksityishenkilöille matkoja myyvä matkatoimisto. Ticket on ruotsalais-norjalainen vähittäisketju, joka myy kaikkien johtavien matkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja hotelliketjujen matkoja ja lentolippuja yksityishenkilöille.

Suomessa voit ostaa matkasi Ticket.fi-verkkosivustosta. Ruotsissa ja Norjassa myymme matkoja noin 68 myymälässä sekä puhelimitse ja Internetin välityksellä. Ticket myy vuosittain matkoja noin 6,5 miljardin kruunun arvosta, ja yrityksessä on noin 350 työntekijää. Ticketin omistaa yksityisomisteinen investointiyritys Braganza.

Miksi kannattaa valita Ticket

Ticket on Pohjoismaiden suurin
Kokomme on vahvuutemme. Ticket on nimittäin Pohjoismaiden suurin matkatoimisto, ja sen vuosittaisen 6,5 miljardin kruunun liikevaihdon ansiosta voit olla aina varma siitä, että pystymme tarjoamaan kaikkien yhteistyökumppaniemme osalta suurimman matkavalikoiman sekä parhaat hinnat. Ticket.fi:stä löydät kaikkien johtavien lentoyhtiöiden ja hotellitoimittajien tarjoamia matkoja. Ticket.fi-sivulta löydät aina edullisen matkan!

Peruutustakuu – markkinoiden paras peruutusvakuutus!
Kun otat matkallesi Peruutustakuun, saat peruutusvakuutuksen, jonka ansiosta voit peruuttaa matkan ja saada rahat takaisin, jos jotakin odottamatonta tapahtuu: jos et esimerkiksi jostakin syystä voi tai haluakaan matkustaa. Emme vaadi mitään lääkärintodistuksia!

Aina turvallinen maksu Internetin välityksellä
Ticket käyttää markkinoiden uusimpia ja turvallisimpia maksuratkaisujen versioita, jotka täyttävät kaikki nykyiset turvalliseen verkkomaksamiseen liittyvät vaatimukset. Sen vuoksi Internetissä tekemäsi korttimaksu on aina turvallinen.

Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
Ticket saa aina hyviä tuloksia asiakastyytyväisyystutkimuksissa. Edellisessä tutkimuksessa 86 prosenttia asiakkaistamme oli erittäin tyytyväisiä. Ticketissä olemme aina asiakkaidemme käytettävissä ja yritämme vastata asiakkaiden toiveisiin kaikin tavoin sekä tarjota parasta palvelua.

Ticketin tavoite

Ticket.fi:n tavoitteena on auttaa asiakasta helposti löytämään ja tilaamaan juuri oikea matka. Ticket.fi-verkkosivulla asioidessasi saat nopean yleissilmäyksen markkinoiden laajasta valikoimasta ja voit helposti verrata hintoja, matkoja, hotelleja ja monia muita asioita. Ticketin erinomaisen ammattitaidon ja hyvän palvelun ansiosta voit lisäksi saada apua ja hyviä neuvoja juuri oikean matkan tilaamiseen.

Houkutteleva valikoima edullisia matkoja ja lentolippuja

Laajan matkavalikoimansa ansiosta Ticket pystyy tarjoamaan lentolippuja, hotelleja ja pakettimatkoja kaikille asiakkaille – juuri oikeaan hintaan! Suuren matkavalikoiman lisäksi tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua. Matkan ostaminen Ticketistä takaa laadun, joten kaikki asiakkaat voivat olla turvallisin mielin.