Löydä lentoliput laskettelulomalle täältä!

Nyt on aika varata vuoden paras lasketteluloma! Ticketiltä varaat helposti lennot lentokentille Eurooppaan mistä vaivattomasti pääset jatkamaan mahtaville alppikohteille. Lennot esim Geneveen, Müncheniin tai Salzburgiin mistä pääset jatkamaan bussilla, junalla tai vuokra-autolla valitsemaasi hiihtokeskukseen.

Etsi matkoja kaikkiin kohteisiin täältä »


Salzburgista matkaat helposti kohteisiin kuten Bad Gastein, Schladming Saalbach tai Flachau. Bad Gastein on meidän pohjoismaalaisten suosikki kohde missä ruoka, asuminen ja laskettleu on maailmanluokkaa. Vain tunnin bussimatkan päässä Salzburgista löydät Flachaun joka on lumivarma paratiisi lapsiperheille. Schladming on Alppihiihdon MM kisojen jälkeen saanut hyvän infrastruktuurin ja kauniissa Saalbachissa voit asua tarinanomaisessa alppimaisemissa. Salzburgista voit myös matkata Bad Gasteiniin, Flachauhun, Saalbachiin, Schladmingiin ja Zeil am Seehen.

 

Katso hinnat Helsingistä »

 

Genevestä ei ole pitkä matka moniin huippu alppikohteisiin. Zermatista löydät Euroopan korkeimmat laskettulukorkeudet ja majesteettiset vuorihuiput. Zermat on lumivarma kohde josta löydät myös monia off-piste laskuja. Val Thorens tarjoaa leveitä rinteitä, kahdeksan huippua ja säihkyviä jäätiköitä. Mont Blancin juurelta löydät Chamonixin lasketteluparatiisin jossa monien mielestä on Euroopan paras laskettelu. Genevestä voit myös matkata Champplouciin, Courmayeuriin, Gressoneyiin ja Verbieriin.


Katso hinnat Helsingistä »

Jos lennät Innsbruckiin voit helposti matkata St Antoniin – Itävaltalaiseen klassikkoon josta mistä löydät pitkiä rinteitä ja mahtavan after skin. Viihtyisässä kylässä näet modernin ja perinteisen alppielämän. St Antonin yöelämä kuuluu Itävallan parhaisiin. Val Gardena tarjoaa 1200 km rinteitä, 450 hissiä ja kaksitoista laskettelukeskusta ja kuuluu maailman parhaisiin laskettelukohteisiin. Isompaa ja parempaa on vaikea löytää. Söldenissä nautit kuvankauniista maisemista, mahtavista offpisteistä ja aurinkoisista jäätiköistä. Innsbruckista voi matkata myös Ischgliin, Kitzbüheliin, Obergurgliin ja Zell am Seehen.


Katso hinnat Helsingistä »
 

 

Müncheniä lähellä on moni Itävallan suosituimmista alppikohteista kuten Zell am See, Söll, St Anton ja Kitzbühl. Schmittenhöhestä löydät 136 km rinteitä. Kohde sopii hyvin lapsille kuin kokeneimmalle. Alue St Antonin ympärillä pitää sisällään myös kohteet kuten St Christph, Stuben, Zürs ja Lech. Yhdessä ne muodostavat gigantisen laskettelu ja hiihsto alueen hisseineen, ja rinteineen. Münchenistä voit myös matkata Kitzbüheliin, Garmisch-Partenkircheniin, Saalbach-Hinterglemmiin, St Antonin, Sölliin ja Zell am Seehen.


Katso hinnat Helsingistä »