Ticket on Pohjoismaiden suurin matkanvälittäjä!

Ticket Takuu – Meidän peruutusvakuutus!

Joskus tapahtuu odottamattomia asioita, joiden vuoksi et voi tai halua tehdä varaamaasi matkaa. Ticket-takuulla saat rahat takaisin, jos jotakin odottamatonta tapahtuu. Tässä on meidän kolme syytä miksi kannattaa valita Ticket takuu:

Jos jotakin odottamatonta tapahtuu

Joskus tapahtuu jotakin odottamatonta. Ehkä joudut tekemään töitä tai saat unelmatyöpaikan. Ehkä sää on esteenä tai tapaat elämäsi rakkauden ja jäät mieluummin kotiin. Ehkä matka osuu samaan ajankohtaan häiden tai juhlien kanssa, joissa haluat olla mukana. Ticket-takuun avulla voit peruuttaa matkan monista syistä.

 

Peruuta matka jopa 3 tuntia ennen lähtöä

Ticket-takuulla voit peruuttaa matkan jopa 3 tuntia ennen lähtöä. Ticket-takuu tilataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä. Jos joudut peruuttamaan matkan, saat kaikki rahat takaisin lukuun ottamatta takuusta maksamasi summan sekä omavastuuosuuden, joka on yhtä suuri. 

Lääkärintodistusta ei tarvita

Perinteisellä peruutusvakuutuksella tarvitset lääkärintodistuksen saadaksesi rahat takaisin matkasta, jolle et voi lähteä. Ticket-takuulla et tarvitse lääkärintodistusta ja voit peruuttaa matkan muista syistä kuin sairauden vuoksi

 

Ticket-takuu

Edut

 

 Saat rahat takaisin, vaikka lentoyhtiö menisi konkurssiin!

 Voit peruuttaa matkan jopa 3 tuntia ennen lähtöä!

 Lääkärintodistusta ei tarvita!

 Ei monimutkaisia sääntöjä

Seuraavat olosuhteet sääntelevät matkailijan ja Ticketin välistä sopimussuhdetta, jos haluat varata lisäpalvelun Ticket-takuun. Ticket-takuu on Ticketin peruutusvakuutus.

 

1. Palkkiot ja omavastuu

Kaikki alla olevat hinnat ja vakuutusmaksut ovat euroissa per henkilö. Ticket-takuun vakuutusmaksun lisäksi tulee myös maksaa omavastuu, jos päätät peruuttaa matkasi. Vakuutusmaksu sekä omavastuu vaihtelevat ja ovat riippuvaisia matkan hinnasta alla olevan taulukon mukaisesti. Ostohetkellä ilmoitettu hinta ja omavastuu ovat voimassa.

 

Matkan kokonaishinta veroineen

Vakuutusmaksu
 

Omavastuu peruutuksen takia

1 - 100 EUR

10 EUR

10 EUR

101 - 200 EUR

20 EUR

20 EUR

201 - 500 EUR

30 EUR

30 EUR

501 - 800 EUR

50 EUR

50 EUR

801 - 1200 EUR

80 EUR 80 EUR

1201 - 3000 EUR              

90 EUR

90 EUR


2. Ehdot

2.1 Mitä kuluu Ticket-takuuseen 

2.1.1 Ticket-takuu kattaa matkan reittilennot, hotellivarauksen ja autonvuokrauksen. Huomaa ettei takuu ole voimassa valmismatkoilla. 

2.1.2 Ticket-takuu on henkilökohtainen. Kaikkien matkustajien on maksettava ja varattava oma vakuutus. Jos matka, eikä ainoastaan hotelli, on varattu Ticketin kautta, on myös alle kaksi (2) vuotiaiden lapsien varattava Ticket-takuu ollakseen vakuutuksen piirissä. Jos ainoastaan hotelli on varattu Ticketin kautta, alle kaksitoista (12) vuotiaat lapset kuuluvat automaattisesti huoltajan/aikuisen matkustajan Ticket-takuuseen.  

2.1.3. Ticket-takuu kattaa korkeintaan 3000 € matkakustannuksen per henkilö ja matka. Lisäkustannukset eivät kuulu takuuseen, eikä niitä korvata vakuutuksesta. Matkakustannukseen sisältyy lippuhinta, matkatavaraveloitus, paikkavaraus sekä muut lisätuotteet ja -palvelut jotka liittyvät Ticketin kautta varattuun matkaan. Muita peruutuksen takia syntyviä lisäkustannuksia ei korvata Ticket-takuun kautta. 

2.2 Voimassaolo ja maksu

2.2.1 Ticket-takuu on sekä varattava että maksettava matkavarauksen yhteydessä. Ticket-takuu kattaa ainoastaan sen matkan jolle palvelu on ostettu. 

2.2.2. Ticket-takuu kattaa yllättävien tilanteiden varalta, esimerkiksi

(i) sinulle ei myönnetä lomaa
(ii) olet irtisanottu työstäsi ja joudut etsimään uusia töitä tai aloittamaan uuden työn
(iii) luonnonkatastrofi estää matkasuunnitelmasi
(iv) lentoyhtiö menee konkurssiin
(v) matkakohteessa on levottomuuksia
(vi) sinua, matkakumppaniasi, läheistä perheenjäsentä tai henkilöä jota olet suunnitellut tavata matkalla kohtaa onnettomuus, sairaus tai kuolema
(vii) tai vastaavaa.

2.2.3 Vakuutusmaksua määritettäessä Ticket-takuuta ei lasketa mukaan matkan hintaan.

2.2.4 Kuitin, tai kuittien, on vahvistettava että Ticket-takuu on sekä varattu että maksettu. Ticket-takuun kattaessa vuokra-auton, on auton vuokrakuitin vahvistettava että vahvistuksessa mainittu vuokraaja on Ticket-takuun piirissä. Kuitti/kuitit muodostavat täten Ticket-takuutodistuksen, joka on tarpeellinen hyväksyttävälle peruutusturvalle.

2.2.5 Ticket-takuu on voimassa siitä lähtien kun Ticket on vastaanottanut maksusi, ja päättyy kolme (3) tuntia ennen matkan alkua. Matkan katsotaan alkaneeksi sinä ajankohtana kun matkustajan olisi viimeistään pitänyt saapua lähtöselvitykseen lentokentälle tai hotelliin (kts. esimerkki jäljempänä). Matkoilla, joissa meno- sekä paluumatka (edestakainen matka) on varattu yhdessä, Ticket-takuuta voi ainoastaan hyödyntää ennen menomatkan alkua kuten esimerkissä esitetty. Jos Ticket-takuu on varattu ainoastaan vuokra-autolle, takuun voimassaolo päättyy kolme tuntia ennen kuin asiakas viimeistään olisi voinut noutaa vuokra-auton. Jos Ticket-takuu on varattu kattamaan enemmän kuin ainoastaan lentomatkan, hotellin tai vuokra-auton, vakuutus kattaa vain sillä edellytyksellä, että matkaa ei ole aloitettu, tai takuu ei ole päätynyt ennen matkan ensimmäistä osaa (esim. kolme (3) tuntia ennen kirjautumista). 

Esimerkki: Lennon suunniteltu lähtöaika on klo 13:45. Määräaika lähtöselvitykseen on klo 13:00. Ticket-takuun voimassaoloaika päättyy kolme (3) tuntia ennen klo 13:00, eli klo 10:00 samana päivänä.

2.3 Peruutus

2.3.1 Peruutus on tehtävä Ticketille puh. 0207 406 150, tai meidän myyntipisteissä. Jos peruutus suoritetaan aukioloaikojemme ulkopuolella ja välittömästi ennen matkaa, suoritat peruutuksen suoraan lentoyhtiölle ja hotelille.

2.3.2 Matkan peruuntuessa matkustaja ei ole oikeutettu saamaan korvausta maksamastaan Ticket-takuusta. 

2.3.3 Matkustaja joka on ostanut Ticket-takuun voi peruuttaa matkansa ilman eri kustannuksia poislukien taulukon mukainen omavastuuosuus.

2.3.4 Ticket-takuu on henkilökohtainen, eli lisäkustannukset jotka koostuvat muista matkustajista joilla ei ole Ticket-takuuta, ei korvata peruutuksen yhteydessä. 

2.3.5 Takaisinmaksu suoritetaan normaalisti kahden (2) viikon sisällä peruutuspäivästä.

2.4 Lisäehdot

2.4.1 Ticket pidättää oikeuden kieltää matkustajan Ticket-takuun oston, mikäli väärinkäyttöä epäillään. 

2.4.2 Ticket-takuu ei vaikuta matkustajien oikeusturvaan.