Varaa talven matka Thaimaahan!

Thaimaa on suomalaisten suosikkikohde kun talven pimeys, lumi ja loska laskeutuvat maahan. Thaimaa tarjoaa elämyksiä jokaiseen makuun. Löydät sieltä kaikkea Bangkokin vilkkaasta ja jännittävästä suurkaupunkielämästä lähes autoihin paratiisisaariin, joiden liidunvalkoiset rannat ja turkoosinsininen vesi houkuttelevat rentoutumaan, uimaan ja vaikkapa snorklailemaan.

Tälle sivulle on koottu Thaimaan kohteet, jonne pääset reittilennoilla. Voit varata ensin lentosi ja etsiä sen jälkeen sopivan hotellin

Thaimaan matka kannattaa varata nyt, kun hinnat ovat alhaalla ja lentoja on paljon tarjolla!
 

Bangkokissa kaikki on voimakasta ja eloisaa – värit, tuoksut, maut, äänet, liikenne ja kaikkien näiden miljoonien samaan paikkaan kerääntyneiden ihmisten energia. Bangkok on elämys, joka vaatii innostumista, ja se on täällä helppoa! Yleisesti ottaen Bangkok on matkailijalle erittäin edullinen kaupunki, ja se tarjoaa ruhtinaalliset mahdollisuudet shoppailuun!

Hinnat Helsingistä löydät tästä
»

Phuket on todellinen hittikohde, ja sen ovat suomalaiset ymmärtäneet. Harvasta paikasta koko maailmassa löytyy näin paljon tekemistä näin pienellä alueella. Valkoisia hiekkarantoja, varjoisia palmuja, turkoosia vettä, koralliriuttoja, uskomattomia luolia, uskonnollisia nähtävyyksiä ja yöelämä, joka houkuttelee mukaan nuoria kaikkialta maailmasta

Hinnat Helsingistä löydät tästä
 
»
 

Jos haluat viettää aikaa thaimaalaisessa kaupungissa, mutta haluat vähemmän Las Vegas-maista tunnelmaa, kannattaa matkustaa Krabiin. Krabi tarjoaa aitoa thaimaalaista arkielämää, ja se näkyy hyvin myös ostostarjonnassa ja hintatasossa, joka on huomattavasti alhaisempi kuin Thaimaan suuremmissa turistikohteissa.

Hinnat Helsingistä löydät tästä »
 

Jos haluat rentoutua ja viettää rauhallisia päiviä rannalla, Koh Samui on juuri oikea paikka. Saari tarjoaa lukemattomia pitkiä hiekkarantoja ja turkoosinsinistä vettä, ja niinpä mahdollisuudet aurinkoon, rentoutumiseen, uimiseen ja snorklaukseen ovat täällä erinomaiset!


Hinnat Helsingistä löydät tästä »